Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

West Highland White Terrier

En hvit terrier med en bestemt og lystig natur
 
Westien er ærlig, modig og svært uavhengig. Den har en sterk personlighet og en stor porsjon selvtillit. Hunden er svært hengiven, livlig og rampete. Den er en fantastisk kompanjong og en upåklagelig vakthund som varsler om enhver mistenkelig lyd. Den er robust, men likevel skjør på enkelte områder, og fortjener all vår oppmerksomhet og spesielt et hundefôr tilpasset dens egenart.
 
En hund med et skinn som bedrar
 
Westien er en av de fem skotske terrierne; Cairn Terrier, Skotsk Terrier, Skye Terrier og Dandie Dinmont Terrier. Bak det vesle runde hodet, de små spisse ørene, den kompakte kroppen og halen som bæres med stolt holdning, gjemmer det seg ubegrensede mengder med energi!
 
Overraskende krefter
 
Som de fleste andre små hunder, har Westien en høy forventet levealder. Den drar også fordel av energien og den fysiske utholdenheten som er vanlig for terrierne. Hunden er svært aktiv og trenger regelmessig aktivitet for å holde seg i god form.
 
Hud som må tas vare på
 
Westien er en rase som har en tendens til å være spesielt utsatt for hudproblemer. Den er uten tvil den av terrierne som oftest kommer til dyrlegen med hudproblemer, ofte fra den er helt ung. Uansett hvilken tilstand det er snakk om, så er den ofte karakterisert av en rask utvikling. Kostholdet spiller en viktig rolle når det gjelder å forbedre hudens naturlige forsvar mot angrep utenfra og for å redusere antall infeksjonsangrep. Men oppstår det permanente plager, er en tur til dyrlegen uunngåelig.
 
Vedlikehold av tannhygiene
 
Det er vanlig at Westien mangler noen av de fremre kinntennene. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på de resterende tennene og beskytte dem mot belegg, som westien ofte utvikler allerede fra ung alder.

VÅRT NYHETSBREV