Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Schäfer

En virkelig staselig hund
 
Sterk, livlig, intelligent, lojal ... schæferen har mange imponerende kvaliteter. Den er en utmerket vakthund og kan også brukes som redningshund, takket være en eksepsjonelt forfinet luktesans. Men denne rasen, med dens fysiske egenskaper og fleksible karakter, er like mye verdsatt for sin vakre svarte og gyldne pels.
 
Å ta vare på en hund som gir alt han har
 
Velsignet med fremragende fysiske egenskaper, er Schäferhunden en bemerkelsesverdig robust hund. Med en kombinasjon av styrke og oppmerksomhet setter den seg ingen grenser, noe som må tas i betraktning slik at den holder seg i toppform livet gjennom.
 
Sørge for sikker fordøyelse
 
På like linje med andre store raser, har Schäferhunden et ømfintlig fordøyelsessystem. Det er tre grunner til dette: en fordøyelseskanal som er proporsjonelt liten, høy permeabilitet, og økt risiko for gjæring i tarmen.
 
Et ømfintlig immunforsvar
 
Schäferhundens naturlige immunforsvar er ikke alltid effektivt når det gjelder å beskytte hud og slimhinner. Det er av stor betydning å styrke dens immunforsvar for å hjelpe den med å bekjempe oksidativt stress, som er ansvarlig for aldring.
 
Hud som krever spesiell oppmerksomhet
 
Økte pH-nivåer i huden gjør at Schäferhunden er utsatt for bakterieinfeksjoner. Kostholdet kan hjelpe til med å styrke hudens barriere og opprettholde en vakker pels.
 
Atletiske ledd
 
Da den er en fysisk aktiv hund, krever Schäferhunden mye av leddene sine. Fra vekstperioden og fremover må kostholdet beskytte brusken for å bekjempe utviklingen av artritt.

VÅRT NYHETSBREV