Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Rottweiler

Denne modige, sjarmerende hundens opprinnelse
 
Rottweileren er en av de eldste hunderasene, og stammer opprinnelig fra Tyskland. I middelalderen ble rottweileren brukt som vakthund og gjeterhund. I byen Rottweil i delstaten Baden-Württemberg ble rottweilere brukt både til å passe på dyrene og til å forsvare kveghandlere mot banditter. Rottweilerens kraft og styrke gjør den til en ideell arbeidshund, blant annet for politiet og ulike redningstjenester.
 
En hund med naturlig styrke
 
Robust, utholdende, stille og rolig, men temperamentsfull. Rottweileren er kongen blant vakthundene, og samtidig hengiven og sterkt knyttet til sin eier. For å oppnå en lydig rottweiler må hunden dresseres grundig og konsekvent fra valpealderen.
 
Uslåelig muskelkraft
 
Rottweileren er en atletisk, kraftig hund. De sterke musklene hans har behov for et høyt proteinnivå. Uten mosjon kan imidlertid rottweileren lett legge på seg. For å opprettholde idealvekten, er det nødvendig å kontrollere hundens matinntak.
 
Forebygging av leddsykdommer
 
Uansett om den arbeider eller bare går tur, er Rottweileren alltid aktiv og entusiastisk, og belaster slik leddene sine. Rasen er disponert for leddsykdommer som artrose, dysplasi and osteokondrose.
 
Hjertemuskel og aldringseffekter
 
Når hunden har nådd voksen alder er det viktig å motvirke aldringssymptomer, særlig hos store hunderaser, som har mye lavere forventet levealder enn små hunder. Det er særlig viktig å passe godt på Rottweilerens hjerte. Rasen er disponert for hjertelidelser og systolisk mislyd (hjertemislyd). Hvis du har mistanke om at din hund har hjerteproblemer, må du oppsøke dyrlege så raskt som mulig.

VÅRT NYHETSBREV