Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Puddel

En usedvanlig intelligent hund
 
Bak Puddelens verdige ytre skjuler det seg en livlig, nysgjerrig sjel, med helt spesielle intellektuelle egenskaper. Puddelen kan tilpasse seg alle slags situasjoner, den er lett å dressere og kan til og med redde sin eiers liv. Pudler har nemlig en sjeldne evne: de kan opplæres å oppdage tidlige varseltegn på et epileptisk anfall.
 
En allsidig rase
 
Toy, dverg, mellom- eller stor: Puddelen er alltid velproporsjonert. Den krøllete pelsen som kjennetegner Puddelen, er fyldig og behagelig å ta på. En populær form for pelstrimming er å barbere visse områder av pelsen.
 
Rekordhøy levealder
 
Puddelens gjennomsnittlige levealder er beregnet til mellom 12 og 15 år for de små utgavene av rasen. Hos Puddelen opptrer ikke aldringstegn før ved 10-11-årsalderen. For å bevare denne uvanlige hundens åndsevner så lenge så mulig, er det viktig å tilby den et spesielt tilpasset ernæringsprogram.
 
Særpreget pels
 
Det ull-lignende utseendet til Puddelens pels skyldes pelsens struktur: 80% består av underhår som er meget fine og lette, som valpens hår. Fordi pelsen vokser kontinuerlig og holder på vann, er det nødvendig å klippe den regelmessig.
 
Risiko for grå stær hos eldre hunder
 
Et vanlig aldringstegn hos Pudler er degenerasjon av øyelinsene, noe som påvirker synet. Grå stær kan ses som en gråblå hinne som dekker øyet.

VÅRT NYHETSBREV