Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Engelsk Setter

En elegant atlet
 
Et langt hode med en stolt holdning, høyt, bredt og dypt bryst, lange og muskuløse bein ... Enten du har en Laverack Setter eller en Llewellin Setter, er Engelsk Setteren ekstremt elegant og stilig. Disse to typene kan identifiseres ved at de ser litt forskjellige ut: lavarack setteren er høyere og llewellin setteren er mindre og lettere. I begge tilfellene viser Engelsk Setteren den langbente holdningen som er så typisk for sportshunder.
 
En hund med sterke instinkter - en aktiv og trofast kompanjong
 
Engelsk setteren som er livlig og full av energi, er lykkeligst når den får være utendørs, og er alltid klart for en spasertur. Under den flotte pelsen skjuler det seg en muskuløs kropp. Mange eiere smelter av den rolige og forsiktige væremåten som gjør denne hunden til en slik flott kompanjong.
 
Ta vare på pels og hud
 
Engelsk Setteren har en lang, silkeaktig og lett kruset pels som fungerer som et beskyttende ”silkelag”, og den krever regelmessig stell. Denne svært aktive hunden utsetter den naturlige pelsbarrieren for hard behandling, og huden må tas spesielt godt vare på hvis den skal fungere optimalt som barriere mot omverdenen.
 
Stort energibehov
 
Uansett hvor aktiv den er, om den hviler eller jobber, har Engelsk Setteren et høyere energiforbruk enn andre raser på samme størrelse. Kostholdet må gi hunden den nødvendige energimengden i begrensede porsjoner, slik at ikke fordøyelsessystemet overbelastes. Matens fordøyelighet er også ekstremt viktig slik at rasjonene kan justeres i forhold til aktivitetsnivået uten å forårsake fordøyelsesproblemer.
 
Beskyttelse for leddene
 
Engelsk Setteren er en svært energisk hund som utsetter leddene sine for store påkjennelser. Etter hvert som hunden blir eldre, kan den få leddrelaterte plager – spesielt artrose. En tilpasset diett som er tilrettelagt for et slikt høyt nivå av fysisk aktivitet, tar vare på den livlige og atletiske personligheten, samtidig som den tilfører næringsstoffene som hjelper til med å beskytte leddene.

VÅRT NYHETSBREV