Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Engelsk Bulldog

Et mykt hjerte og en rolig natur
 
Bak Bulldogens uvennlige utseende og firkantede form, gjemmer det seg et hjerte av gull. Den er spesielt forsiktig og vennlig mot barn, og har en fantastisk karakter. Sosial, rolig og følsom; disse sjeldne kvalitetene gir hunden en følelse av tillitt. Dette er en hunden som gjerne sover, livet innendørs passer denne rasen fortreffelig.
 
Kravene til en unik anatomi
 
Den elsker å leke og gå tur, men Bulldogen er ingen stor atlet! Med en gjennomsnittlig høyde på 33 cm, og en vekt som ligger rundt 25 kg, må den unngå å slite seg ut, spesielt dersom det er varmt.
 
En svært utpreget brakykefalisk og prognatisk type
 
Et flatt hode som er nesten like bredt som det er langt, en oppstoppernese og en overkjeve som er kortere enn underkjeven ... alle disse trekkene gjør det vanskelig å plukke opp mat, og oppmuntrer hunden til å innta føde uten å tygge.
 
Omsorg for hjerte og ledd
 
Bulldogen har en tendens til latskap som begrenser mengden energi den forbruker på en naturlig måte. Det er svært viktig å unngå overfôring og overdrevet vektøkning, noe som gjør den mer følsom for varme, og kan også skade leddene under langvarige anstrengelser.
 
Pass på fordøyelsen og pusten
 
Tykk tunge, lang gane, smale nesebor ... det er så mange faktorer som hemmer Bulldogens pust, spesielt når det er svært varmt, ved intens fysisk aktivitet, eller når den spiser. Den egentlige årsaken er at mellomgulvet trykker sammen fordøyelsessystemet, med romlende mage og oppblåsthet som resultat.

VÅRT NYHETSBREV