Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Dvergschnauzer

Smittende livsglede!
 
Dvergschnauzeren er livlig og uforutsigbar, og en hund som vet å nyte livet. Den er alltid klar til å leke, men kan også være rolig, kjærlig og varsom, særlig sammen med barn. Dvergschnauzeren er stolt og selvsikker, og trenger ikke være stor for å imponere. Denne energibunten er med på alt og trenger konsekvent lydighetstrening.
 
En liten hund ingen kan overse
 
Dvergschnauzeren har nesten samme vesen som den store schnauzeren, og denne lille tøffingen lar seg ikke hemme av at den ikke er mer enn halvparten så stor. Likevel er forskjellen i størrelse avgjørende for noen av dvergschnauzerens fysiologiske egenskaper.
 
Et sårbart urinveissystem
 
Dvergschnauzeren er 7,7 ganger mer tibøyelig til å utvikle steiner i urinveiene enn andre hunder. I dens meget konsentrete urin har krystaller av mikroskopiske avleiringer en tendens til å vokse sammen og danne kalsiumoksalat eller struvisteiner.
 
Stell av en unik pels
 
Dvergschnauzerens ”stållignende” pels, som består av lange, stive og tette hår, trenger regelmessig stell. Denne hunden er ofte utsatt for hudirritasjoner, flass og hudsykdommer.
 
Regulering av fettforbrenningen
 
Hyperlipidemi (høyt kolesterol), betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitis) og diabetes er alle lidelser knyttet til dårlig fungerende fettforbrenning. Disse lidelsene forverres av overvekt. Det kreves et spesielt tilpasset ernæringsprogram for å forebygge dem.

VÅRT NYHETSBREV