Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Dachshund

En livlig og modig liten hund, anerkjent som en dyktig jeger!
 
Dachshundens lille størrelse og korte, buede lemmer gir den en utpreget og lett gjenkjennelig profil, noe som er en av grunnene til at den er så populær. Den er en utmerket og utholdende jeger som ikke redd for noe, og også en fremragende vakthund. I bymiljø trenger den regelmessig fysisk aktivitet. Dens livlige, hengivne natur gjør at den er en sjarmerende kompanjong.
 
Eksepsjonell levetid, uvanlig fysikk
 
Dachshunden er en kondrodystrofisk type, noe som betyr at bena i lemmene slutter å vokse svært tidlig. Resultatet er en lang kropp, korte ben og en kompakt, muskuløs hund med helt spesielle behov.
 
Å beskytte leddene er en prioritet
 
Dachshundens korte ben er lite egnet til å dempe støt, noe som vil si at ryggraden absorberer noe av vibrasjonen i stedet. Over tid kan det oppstå diskusproblemer.
 
Vektkontroll
 
Overvekt spiller en avgjørende rolle hos en hund av denne størrelsen, og fører til belastning på dachshundens ryggrad. Idealvekten må opprettholdes med et fôr som fremmer god muskeltonus.
 
Svært lang levetid
 
Dachshunden har en utpreget lang gjennomsnittlig levetid på 12 år, noe som gjør at de har behov for beskyttelse mot aldersrelaterte problemer fra en så ung alder som mulig. Slik kan klassiske aldrings-tegn som redusert dynamikk og appetitt samt leddsmerter begrenses.

VÅRT NYHETSBREV