Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

Cocker Spaniel

En hund med et beundrende blikk ...

Hvem kan stå imot blikket til en Cocker Spaniel?
Det noe melankolske utseendet gjemmer i virkeligheten en hund full av liv. Med en sjarmerende natur og lojal sjel, er dette en svært harmonisk hund. Den Engelske Cocker Spanielen er en anerkjent jakthund, mens dens mer hjemmekjære Amerikanske alter ego har en sterk personlighet.
 
Å ta vare på en hund som er noe grådig
 
Cocker Spanielen er tett og velproporsjonert, og har en tendens til å legge på seg litt for mye. Dersom den tigger ved bordet har eieren iblant vanskelig for å motstå den ... og selv om et liv i en leielighet vanligvis passer den godt, trenger den å løpe av seg på lange daglige turer.
 
Vakre og ømfintlige ører
 
Med naturlig store mengder ørevoks i den L-formede ørekanalen, en hud som er utsatt for infeksjoner, og store hengende ører som hindrer god luftstrøm inn i ørene, er det ikke overraskende at Cocker Spanielen er utsatt for otitt (betennelse i den ytre øregangen).
 
Opprettholde idealvekten
 
Cocker spanielen er en grådig hund ... men det er viktig å motstå tigging for å unngå overdrevet vektøkning som kan føre til leddproblemer, nedsatt utholdenhet og hudproblemer. For en lite aktiv, sterilisert hund er tendensen til å legge på seg enda mer utpreget.
 
Risiko for grå stær med alderen
 
Grå stær, som er en degenerering av linsen i øyet, påvirker hundens syn og kan ses som en grå-blå film over øyet. Dette er et vanlig problem hos hunder med relativ lang levetid.

VÅRT NYHETSBREV