PRODUKTUTVALG
Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærRestsalg Sommerens MUSTTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Til Hunden - Stell & Pleie : HEALTH N GLOW
Health N Glow
Klikk på bildet for større versjon

Health N Glow

Health N Glow et nytt produkt som fjerner problemer med rennende øyne og missfarging av pels på alle dyr. Dessverre så er Diggidog helt tom for Healt N Glow for øyeblikket. Det jobbes med ny oppskrift i fra leverandøren og det er dessverre veldig usikkert når dette er klart. Når ny resept er klar så må dette godkjennes for import. Dette kan ta noen måneder. Beklager dette.


Fra 555

Utsolgt for øyeblikket.


Nå er det her et helt naturlig produkt som fjerner problemer med rennende øyne og misfarging av pels på alle dyr. Og produktet heter Health N Glow. Kommer i 30, 60 og 240 gram bokser.

1 stk. teskje er 4 stk. måle skjeer.

100% Natural

•Eliminerer stygge rive flekker
•Støtter sunn hud og pels
•Kan også bistå med dårlig ånde
•NO mais
•NO hvete
•INGEN konserveringsmidler
•INGEN kunstige farger
•INGEN kunstige smaker

Health'nGlow er en naturlig og
PERMANENT anti tearstain formel som eliminerer, utslipp og flekker rundt øynene.


Mange hunder og katter utvikler stygge rødbrune flekker under innsiden hjørnet av øynene deres. Disse flekkene vil ofte spres til snuten og føtter i tillegg. Farging er initiert av overdreven rive (epifora), en unormal overløp av tårer. Epifora resultater fra enten en overproduksjon av tårer som normal dreneringssystemet er i stand til å håndtere og / eller hindringer for dreneringssystemet.
Epifora er en yngleplass for bakterier vekst (Ptyrosporin). Hvis ikke riktig adressert, vil bakteriene forårsake misfarging på mange forskjellige hund og persiske katter. Som en ytterligere resultat en unormal svart og gooey okulær utflod som er oftest sett på større raser og / eller hunder med mørkere strøk, kan vises. Ikke bare er det lite attraktivt, men kan også være svært irriterende for kjæledyret ditt. Farging kan gi et moderat til en tydeligvis sterk lukt samt.
Health'nGlow ™ er en kraftig, naturlig organisk anti-bakteriell som arbeider for å svekke bakterier til det er helt eliminert uten å forstyrre den naturlige produksjonen av tårer. Som et resultat rive flekker er ikke å sanere.
Health'nGlow ™ fjerner ikke pre-eksisterende flekker eller er det en rask midlertidig fiks på problemet. Det er en velprøvd produkt som fungerer fra innsiden på det underliggende problemet gradvis stoppe produksjonen av flekker og gooey utslipp, ved kilden, derfor produserer varige resultater.
Fordi hver hund og katt er forskjellig, kan resultatene bli sett når som helst mellom 15 til 30 dager eller mer.

Vår Care erklæringen

Vår revolusjonerende formel inneholder ingen hvete, mais, konserveringsmidler, kunstige smaker eller farger.

En elektronisk kalkulator er tilgjengelig for å sikre hver kunde kjenner den nøyaktige dose i henhold til deres dyrets vekt.

En praktisk måling scoop inngår i hver container.

Health'nGlow ™ gir en trygg langvarig metode for å eliminere utslipp og flekker rundt øynene, snute og føtter av ditt kjæledyr.

Dette produktet er formulert og kontinuerlig forbedres ved utvikleren av den første effektive produktet mot rive flekker på markedet.

Vi vet at du elsker ditt kjæledyr så mye som vi elsker våre, så har vi opprettet et kjæledyr tåre flekken løsning med organiske, naturlige ingredienser for å sikre at de holder seg friske og glade.

Health'nGlow ™ er et produkt av USA, produsert med omsorg og kvalitet i tankene, og trofast viet til alle dyr velvære og de ​​som bryr seg om dem mest - deres eiere!

ENDELIG et naturlig produkt MOT TEARSTAINS KOMMER GJENNOM

Du kan legge Health'nGlow ™ til kjæledyret vanlig mat, men for best resultat, og for å sikre at kjæledyret har hele daglig dose, foreslår vi at du blander det med en liten del av kjæledyret ditt favoritt godbit (dvs. yoghurt, cottage cheese, Peanut Butter eller bakken pet food), en gang per dag, like før du serverer deres vanlige måltid.
Ikke bland Health'nGlow ™ med vann.
Noen dyr misliker endringer i maten eller har sensitive mager. De kan oppleve løs avføring, forstoppelse og / eller oppkast. For å unngå slike reaksjoner og å tillate ditt kjæledyr til å tilpasse seg endringen, foreslår vi at du introdusere Health'nGlow ™ med bare et snev. Øk gradvis i løpet av de første to ukene, til du kommer til anbefalt daglig dose (i henhold til tabellen nedenfor).
Nøye holde trimming farget områdene til de rive svinger å fjerne. For dyr med en kort pels, midlertidig bruke en høy kvalitet aktuell øye rengjøringsmiddel.
Fortsett på full dose i seksti (60) dager, deretter for følgende femten (15) dager (hvis det fortsatt ingen tegn til utslipp eller flekker) gradvis redusere dosen til null.
Selv uvanlig, hvis flekker dukke opp igjen i løpet av dosering perioden, er det et tegn på at bakterier er fortsatt til stede, noe som tyder på et behov for en mer aggressiv tilnærming. Umiddelbart re-starte behandling for en måned (30 dager), doble den opprinnelige daglig dose. På slutten av måneden kjæledyret ditt vil være helt flekkfrie.
Health'nGlow ™ er ikke ment for utvidet bruk.


OBS, OBS Alle dyr som er kjent for å ha leveren eller skjoldbrusk problemer bør ikke bruke dette produktet.


Les mer: http:www.healthnglow.net

SE OGSÅ

S.T Vitalize No more tear..

Kosttilskudd mot missfarging under øynene. 100% naturlig , med spesiell formula som motvir..

NOK 549.00