PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

OM OSS
Velkommen til Diggidog, mitt navn er Toril Hasselgren, jeg tok over Diggidog den 1. september 2012. Diggidog selger hovedsak utstyr til hund, men også litt til katt. DiggiDog.no er ett firma med eier som har god kunnskap om hund og dens behov. Jeg har alltid hatt stor interesse for dyr og da spesielt hund. Driver også et lite oppdrett av Newfoundlandshund, Cocker Spaniel og Pomeranian. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at du og ditt kjæledyr skal bli fornøyd.

Jeg ønsker at flest mulig mennesker og dyr skal få muligheten og tilgang til å bruke gode produkter og smarte løsninger uansett hvor i landet du bor, dette har DiggiDog nå jobbet med i over 11 år og det gleder oss fortsatt at vi stadig kan tilby flere og flere dyrekjærevenner nye å spennede løsninger rundt om i Norden og i Europa!

Jeg er svært opptatt av god kavlitet på varene til en god pris, du vil derfor kunne finne billige alternativer og mer lukseriøse alternativer på våre sider, her skal dere kunne finne noe for en hver smak og for ett hvert bruk.

Jeg ønsker å drive service til dere over nettet for større tilgjengelighet. Desverre så har ikke Diggidog noen fysisk butikk lenger, da etterspørselen ble for liten.   

Diggidog er nå kun en nettbutikk, men selvfølgelig går det an å hente bestilte varer i Diggidog sine lokaler hvis man ønsker det. 
 

Diggidog sin nye adresse:
Øyungsveien 15, 2034 Holter. Nytt telefonnummer fra 1.juni Mobil 45849515


Hvis det er noe du lurer på om feksempel ett produkt du ikke finner, nøl ikke, ta kontakt med oss og vi skal hjelpe deg så godt vi kan med å finne det du er på jakt etter!

Jeg ønsker å gjøre deres hverdag en smule mindere hektisk ved å tilby våre tjenester til deg!

Er det noe jeg mangler synes du? Ta kontakt, så fikser jeg det!

Ha en hyggelig handel her hos oss!


DiggiDog.no
- KUN DET BESTE ER GODT NOK!
Orgnr; 984 323 794