PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Mops

Kroppsbygning i særklasse
 
Selv ikke to tusen år har ikke klart å redusere Mopsens forførende krefter. Hunden kan beskrives som « Multum in parvo » og betyr mye substans på liten plass. Bak de store runde øynene og den vesle kroppen(30 cm høy), er Mopsen stolt av sin kompakte form og sine sunne muskler. Sølv, aprikos, fawn eller svart; uansett pelsfarge så har hunden en følsom hud som må behandles med omhu.
 
En mykhjertet mini-molosser
 
Følsom, lojal, elskverdig … Mopsen kan ikke få nok oppmerksomhet fra eieren sin. Den kan være noe egenrådig som ung, men regelmessig og lystbetont trening gjør den til en rolig og behersket hund som fremdeles har en morsom personlighet.
 
Svært spesielle karaktertrekk
 
Med en brakykefalisk skalle (kortskalle) og et prognatisk (fremskutt) kjevebein, har Mopsen et stort rundt hode med en kort, firkantet snute. Den karakteristiske kjeven og de tykke leppene gjør det vanskelig for hunden å plukke opp maten, og den har en tendens til å svelge direkte uten å tygge først.
 
Hud med naturlige folder
 
Den korte pelsen til Mopsen viser frem den foldede huden, spesielt rundt ansiktet. Fordi disse foldene ofte holder på fuktighet, kan dette være dermatologiske problemområder. Regelmessig stell reduserer denne risikoen.
 
Vær oppmerksom på hundens pustebesvær
 
En tykk tunge, svært lang og myk gane og vikende nesebor, er alle faktorer som påvirker Mopsens pusteevne. Det er derfor viktig å holde øye med hunden når den er i aktivitet, spesielt når det er svært varmt. Det er også viktig å kontrollere vekten til hunden.

Pug Adult 25 Royal Canin

Voksen Mops over 10 måneder.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet for Mops. ..

NOK 199.00