PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Puddel

En usedvanlig intelligent hund
 
Bak Puddelens verdige ytre skjuler det seg en livlig, nysgjerrig sjel, med helt spesielle intellektuelle egenskaper. Puddelen kan tilpasse seg alle slags situasjoner, den er lett å dressere og kan til og med redde sin eiers liv. Pudler har nemlig en sjeldne evne: de kan opplæres å oppdage tidlige varseltegn på et epileptisk anfall.
 
En allsidig rase
 
Toy, dverg, mellom- eller stor: Puddelen er alltid velproporsjonert. Den krøllete pelsen som kjennetegner Puddelen, er fyldig og behagelig å ta på. En populær form for pelstrimming er å barbere visse områder av pelsen.
 
Rekordhøy levealder
 
Puddelens gjennomsnittlige levealder er beregnet til mellom 12 og 15 år for de små utgavene av rasen. Hos Puddelen opptrer ikke aldringstegn før ved 10-11-årsalderen. For å bevare denne uvanlige hundens åndsevner så lenge så mulig, er det viktig å tilby den et spesielt tilpasset ernæringsprogram.
 
Særpreget pels
 
Det ull-lignende utseendet til Puddelens pels skyldes pelsens struktur: 80% består av underhår som er meget fine og lette, som valpens hår. Fordi pelsen vokser kontinuerlig og holder på vann, er det nødvendig å klippe den regelmessig.
 
Risiko for grå stær hos eldre hunder
 
Et vanlig aldringstegn hos Pudler er degenerasjon av øyelinsene, noe som påvirker synet. Grå stær kan ses som en gråblå hinne som dekker øyet.

Poodle Junior 33 Royal Ca..

Puddel valpen, opptil 10 mnd.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet for Puddel. ..

NOK 305.00

Poodle Adult 30 Royal Can..

Toy, dverg og mellompuddel over 10 mnd, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ern..

Fra 199.00