PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Dvergschnauzer

Smittende livsglede!
 
Dvergschnauzeren er livlig og uforutsigbar, og en hund som vet å nyte livet. Den er alltid klar til å leke, men kan også være rolig, kjærlig og varsom, særlig sammen med barn. Dvergschnauzeren er stolt og selvsikker, og trenger ikke være stor for å imponere. Denne energibunten er med på alt og trenger konsekvent lydighetstrening.
 
En liten hund ingen kan overse
 
Dvergschnauzeren har nesten samme vesen som den store schnauzeren, og denne lille tøffingen lar seg ikke hemme av at den ikke er mer enn halvparten så stor. Likevel er forskjellen i størrelse avgjørende for noen av dvergschnauzerens fysiologiske egenskaper.
 
Et sårbart urinveissystem
 
Dvergschnauzeren er 7,7 ganger mer tibøyelig til å utvikle steiner i urinveiene enn andre hunder. I dens meget konsentrete urin har krystaller av mikroskopiske avleiringer en tendens til å vokse sammen og danne kalsiumoksalat eller struvisteiner.
 
Stell av en unik pels
 
Dvergschnauzerens ”stållignende” pels, som består av lange, stive og tette hår, trenger regelmessig stell. Denne hunden er ofte utsatt for hudirritasjoner, flass og hudsykdommer.
 
Regulering av fettforbrenningen
 
Hyperlipidemi (høyt kolesterol), betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitis) og diabetes er alle lidelser knyttet til dårlig fungerende fettforbrenning. Disse lidelsene forverres av overvekt. Det kreves et spesielt tilpasset ernæringsprogram for å forebygge dem.

Miniature Schnauzer Adult..

Dvergschnauzer voksenfor over 10 mnd, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ernær..

Fra 199.00