PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Labrador Retriever

En virkelig sjarmerende hund, full av liv
 
Den utrettelige Labrador Retrieven er full av energi. Den elsker å svømme og å gå lange turer. Denne rasens utholdenhet, dens usedvanlig gode syn og høye intelligens gjør labrador retrieveren til en ideell førerhund. Labrador Retrieveren er alltid entusiastisk, velbalansert, medgjørlig og spesielt flink med barn.
 
En enestående hund, tro mot sin opprinnelse
 
Velbygd, atletisk, modig og glad i vann: Labrador Retrieveren har mange karaktertrekk og fysiske egenskaper som er nært knyttet til rasens opprinnelse som arbeidshund.
 
Perfekt isolasjon
 
Labrador retrieverens pels er tett, med korte hår og tykt underhår. Den beskytter mot skrammer og isolerer mot kulde, f.eks. i vannet, fordi vannet bare preller av uten å trenge inn i pelsen.
 
Appetitt-kontroll
 
Labrador Retrieveren kan være grådig dersom maten er lett tilgjengelig. Hvis hunden er lite i bevegelse eller sterilisert, øker risikoen for vektøkning. Det er viktig å kontrollere energiinnholdet i fôret for å unngå overvekt.
 
Pass på leddene
 
En ambisiøs atlet som Labrador Retrieveren gir alt. Hundens kompakte kropp, kraftige benbygning og medfødte tendens til vektøkning er alle faktorer som kan bidra til svakheter i leddene.

Labrador Retriever Junior..

Valpefôr til Labrador Retriever fra avvenning til 15 mnd.

Det skreddersydde ernæring..

NOK 695.00

Labrador Retriever Adult ..

Labrador retriever over 15 måneder, voksen alder og senior.

Det skreddersydde ernær..

NOK 695.00