PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Cocker Spaniel

En hund med et beundrende blikk ...

Hvem kan stå imot blikket til en Cocker Spaniel?
Det noe melankolske utseendet gjemmer i virkeligheten en hund full av liv. Med en sjarmerende natur og lojal sjel, er dette en svært harmonisk hund. Den Engelske Cocker Spanielen er en anerkjent jakthund, mens dens mer hjemmekjære Amerikanske alter ego har en sterk personlighet.
 
Å ta vare på en hund som er noe grådig
 
Cocker Spanielen er tett og velproporsjonert, og har en tendens til å legge på seg litt for mye. Dersom den tigger ved bordet har eieren iblant vanskelig for å motstå den ... og selv om et liv i en leielighet vanligvis passer den godt, trenger den å løpe av seg på lange daglige turer.
 
Vakre og ømfintlige ører
 
Med naturlig store mengder ørevoks i den L-formede ørekanalen, en hud som er utsatt for infeksjoner, og store hengende ører som hindrer god luftstrøm inn i ørene, er det ikke overraskende at Cocker Spanielen er utsatt for otitt (betennelse i den ytre øregangen).
 
Opprettholde idealvekten
 
Cocker spanielen er en grådig hund ... men det er viktig å motstå tigging for å unngå overdrevet vektøkning som kan føre til leddproblemer, nedsatt utholdenhet og hudproblemer. For en lite aktiv, sterilisert hund er tendensen til å legge på seg enda mer utpreget.
 
Risiko for grå stær med alderen
 
Grå stær, som er en degenerering av linsen i øyet, påvirker hundens syn og kan ses som en grå-blå film over øyet. Dette er et vanlig problem hos hunder med relativ lang levetid.

Cocker Adult 25 Royal Can..

Engelsk og Amerikansk Cocker spaniel over 12 mnd, voksen og moden alder.

Det skredde..

Fra 305.00