PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Cavalier King Charles

En intelligent og pålitelig liten hund
 
Cavalier King Charles spaniel er dynamisk og full av liv. Den elsker også å bli klappet flere timer i strekk, noe som gjør den svært beroligende og enkel å leve med. Selv om den tilpasser seg livet i byen uten problemer, liker den ikke å være alene lenge av gangen. Den foretrekker å være på farten med sin eier så ofte den kan.
 
Karaktertrekk til en svært populær liten hund
 
Store mørke øyne, en silkeglatt pels, harmoniske proporsjoner ... Cavalier King Charles spaniel tiltrekker seg alles oppmerksomhet, og sjarmerer med sin omgjengelige natur. Selv om den er like robust som andre små hunder, har den likevel sine behov.
 
En tendens til å legge på seg
 
Cavalier King Charles spaniel er et sjarmerende kjæledyr som trenger daglig fysisk aktivitet, for å unngå overdreven vektøkning. Dersom den steriliseres, må kaloriinntaket ofte reduseres med 20 til 30%.
 
Typisk brakykefalisk
 
Et stort rundt hode, flat skalle mellom ørene, sterke kjever og et kort ”stop”... hos brakykefaliske hunder kan tennenes plassering i kjeven resultere i problemer med tygging, og gi tannproblemer som parodontal sykdom som kan føre til at de mister tenner.
 
Pass på hjertet 
 
Mitral endiokarditt er en hjertefeil som svært ofte ses hos Cavalier King Charles spaniel. På et fremskredet stadium fører denne sykdommen til sviktende hjertefunksjon, noe som gjør at hunden ikke tåler anstrengelser.

Cavalier King Charles Adu..

Cavalier King Charles spaniel over 10 mnd, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ..

Fra 199.00