PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Engelsk Bulldog

Et mykt hjerte og en rolig natur
 
Bak Bulldogens uvennlige utseende og firkantede form, gjemmer det seg et hjerte av gull. Den er spesielt forsiktig og vennlig mot barn, og har en fantastisk karakter. Sosial, rolig og følsom; disse sjeldne kvalitetene gir hunden en følelse av tillitt. Dette er en hunden som gjerne sover, livet innendørs passer denne rasen fortreffelig.
 
Kravene til en unik anatomi
 
Den elsker å leke og gå tur, men Bulldogen er ingen stor atlet! Med en gjennomsnittlig høyde på 33 cm, og en vekt som ligger rundt 25 kg, må den unngå å slite seg ut, spesielt dersom det er varmt.
 
En svært utpreget brakykefalisk og prognatisk type
 
Et flatt hode som er nesten like bredt som det er langt, en oppstoppernese og en overkjeve som er kortere enn underkjeven ... alle disse trekkene gjør det vanskelig å plukke opp mat, og oppmuntrer hunden til å innta føde uten å tygge.
 
Omsorg for hjerte og ledd
 
Bulldogen har en tendens til latskap som begrenser mengden energi den forbruker på en naturlig måte. Det er svært viktig å unngå overfôring og overdrevet vektøkning, noe som gjør den mer følsom for varme, og kan også skade leddene under langvarige anstrengelser.
 
Pass på fordøyelsen og pusten
 
Tykk tunge, lang gane, smale nesebor ... det er så mange faktorer som hemmer Bulldogens pust, spesielt når det er svært varmt, ved intens fysisk aktivitet, eller når den spiser. Den egentlige årsaken er at mellomgulvet trykker sammen fordøyelsessystemet, med romlende mage og oppblåsthet som resultat.

Bulldog Junior 30 Royal C..

Engelsk Bulldog, valpefôr fra avvenning til 12 mnd. Det skreddersydde ernæringsprogramm..

NOK 695.00

Bulldog Adult 24 Royal Ca..

Engelsk Bulldog over 12 mnd, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ernæringsprogr..

Fra 305.00