PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Schäfer

En virkelig staselig hund
 
Sterk, livlig, intelligent, lojal ... schæferen har mange imponerende kvaliteter. Den er en utmerket vakthund og kan også brukes som redningshund, takket være en eksepsjonelt forfinet luktesans. Men denne rasen, med dens fysiske egenskaper og fleksible karakter, er like mye verdsatt for sin vakre svarte og gyldne pels.
 
Å ta vare på en hund som gir alt han har
 
Velsignet med fremragende fysiske egenskaper, er Schäferhunden en bemerkelsesverdig robust hund. Med en kombinasjon av styrke og oppmerksomhet setter den seg ingen grenser, noe som må tas i betraktning slik at den holder seg i toppform livet gjennom.
 
Sørge for sikker fordøyelse
 
På like linje med andre store raser, har Schäferhunden et ømfintlig fordøyelsessystem. Det er tre grunner til dette: en fordøyelseskanal som er proporsjonelt liten, høy permeabilitet, og økt risiko for gjæring i tarmen.
 
Et ømfintlig immunforsvar
 
Schäferhundens naturlige immunforsvar er ikke alltid effektivt når det gjelder å beskytte hud og slimhinner. Det er av stor betydning å styrke dens immunforsvar for å hjelpe den med å bekjempe oksidativt stress, som er ansvarlig for aldring.
 
Hud som krever spesiell oppmerksomhet
 
Økte pH-nivåer i huden gjør at Schäferhunden er utsatt for bakterieinfeksjoner. Kostholdet kan hjelpe til med å styrke hudens barriere og opprettholde en vakker pels.
 
Atletiske ledd
 
Da den er en fysisk aktiv hund, krever Schäferhunden mye av leddene sine. Fra vekstperioden og fremover må kostholdet beskytte brusken for å bekjempe utviklingen av artritt.

German Sheperd Adult 24 R..

Schäferhund over 15 mnd, voksen alder og senior.

Det skreddersydde ernæringsprogramm..

NOK 695.00

German Sheperd Junior 30 ..

Schæfer/ Schäfer valp fra avvenning til 15 mnd.

Det skreddersydde ernæringsprogramme..

NOK 695.00