PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Rottweiler

Denne modige, sjarmerende hundens opprinnelse
 
Rottweileren er en av de eldste hunderasene, og stammer opprinnelig fra Tyskland. I middelalderen ble rottweileren brukt som vakthund og gjeterhund. I byen Rottweil i delstaten Baden-Württemberg ble rottweilere brukt både til å passe på dyrene og til å forsvare kveghandlere mot banditter. Rottweilerens kraft og styrke gjør den til en ideell arbeidshund, blant annet for politiet og ulike redningstjenester.
 
En hund med naturlig styrke
 
Robust, utholdende, stille og rolig, men temperamentsfull. Rottweileren er kongen blant vakthundene, og samtidig hengiven og sterkt knyttet til sin eier. For å oppnå en lydig rottweiler må hunden dresseres grundig og konsekvent fra valpealderen.
 
Uslåelig muskelkraft
 
Rottweileren er en atletisk, kraftig hund. De sterke musklene hans har behov for et høyt proteinnivå. Uten mosjon kan imidlertid rottweileren lett legge på seg. For å opprettholde idealvekten, er det nødvendig å kontrollere hundens matinntak.
 
Forebygging av leddsykdommer
 
Uansett om den arbeider eller bare går tur, er Rottweileren alltid aktiv og entusiastisk, og belaster slik leddene sine. Rasen er disponert for leddsykdommer som artrose, dysplasi and osteokondrose.
 
Hjertemuskel og aldringseffekter
 
Når hunden har nådd voksen alder er det viktig å motvirke aldringssymptomer, særlig hos store hunderaser, som har mye lavere forventet levealder enn små hunder. Det er særlig viktig å passe godt på Rottweilerens hjerte. Rasen er disponert for hjertelidelser og systolisk mislyd (hjertemislyd). Hvis du har mistanke om at din hund har hjerteproblemer, må du oppsøke dyrlege så raskt som mulig.

Rottweiler Junior 31 Roya..

Valp, Rottweiler - fra avvenning til 18 mnd.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet f..

NOK 695.00

Rottweiler Adult 26 Royal..

Rottweiler over 18/ 24 måneder, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ernæringspr..

NOK 695.00