PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Golden Retriever

En sjarmerende hund med mange talenter
 
Golden Retrieveren er full av energi og yter alltid sitt beste. Den er søt, kjærlig, tålmodig, og dens rolige vesen gjør den til en ideell lekekamerat for barn. Golden Retrieveren er også modig og utholdende. Den gylne hunden har utmerket sporsans og en fantstisk hukommelse. Denne hunden har alltid vært menneskets aller beste og mest lojale følgesvenn.
 
En vakker pels trenger den beste ernæring
 
Sterk, balansert og velproporsjonert. Golden Retrieveren har alle egenskapene til en ekte atlet. Uansett om pelsfargen er mørkere eller lysere gylden fortjener denne hundens fantastiske pels den beste pleie for å holdes myk og skinnende.
 
Sensitiv hud
 
Den tette, ugjennomtrengelige pelsen til golden retrieveren lagrer varme og holder på fuktighet, noe som gjør denne rasen spesielt mottakelig for dermatologiske problemer. Huden har en tendens til å reagere sterkt, så alle problemer må behandles så raskt som mulig.
 
Tendens til å gå opp i vekt
 
Golden Retrieveren har en naturlig tendens til vektøkning. Kombinert med manglende aktivitet og dårlig tilpasset fôr fører dette ofte til overvekt. Risikoen for overvekt er mye større for steriliserte hunder og hunder i alderen 6-10 år.
 
Styrking av hundens hjertefunksjon
 
Hjertesykdommer er mer vanlige blant golden retrievere enn blant andre store hunder. I noen tilfeller kan spesielt tilpasset fôr forsinke symptomer og begrense deres styrke.

Golden Retriever Adult 25..

Golden Retriever over 15 måneder, voksen og moden alder

Det skreddersydde ernærings..

NOK 695.00

Golden Retriever Junior 2..

Valpefor, Golden retriever fra avvenning til 15 mnd.

Det skreddersydde ernæringsprog..

NOK 695.00