PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Chihuahua

Verdens minste hund - med en stor personlighet!
 
For Chihuahuaen er aldri størrelsen et hinder. Den er stolt, livlig og selvopptatt. Den liker å vise seg frem og blir alltid lagt merke til. Den er svært lojal, men kan også være eiesyk overfor sin eier. Den trenger trening for å holde den sterke personligheten i sjakk. Selv om den er ideell for livet i en leilighet, trenger den fremdeles fysisk aktivitet.
 
Å ta vare på en miniatyrhund
 
Et smalt hode, spisse ører, glitrende øyne ... chihuahuaen er også kjent for sin uvanlige fysiske karakteristikk: bare 16 til 20 cm høy ved skulderen, og en vekt på mellom 1 og 2 kg. En slik unik anatomi krever svært individuell pleie.
 
Ekte kjærlighet
 
Chihuahuaen er en liten hund med et stort hjerte. Den tilpasser seg fort livet i en familie. Og trives best når den er sammen med familien sin i sitt vante miljø.
 
Kjent for et ømfintlig hjerte
 
Chihuahuen lever gjennomsnittlig ca. 15 år, men mange blir eldre enn 15 år. Med alderen blir hjerte- og lungeproblemer mer vanlige; karakterisert av ulyd i hjertet og intoleranse overfor anstrengelser.
 
Kresen appetitt
 
Chihuahuaen, som er svært knyttet til sin eier, får ofte godbiter fra matbordet i tillegg til det daglige fôret. Dette har en tendens til å gjøre den mer og mer krevende.

Chihuahua Junior 30 Royal..

Chihuahua valpefôr, fra avvenning til 8 måneder.

Det skreddersydde ernæringsprogramm..

NOK 199.00

Chihuahua Adult 28 Royal ..

Over 8 måneder, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet for Chi..

Fra 199.00