PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Boxer

En atletisk hund med stor personlighet

Med en atletisk, veldefinert profil og markerte, sterke muskler, er Boxeren bygget for fysisk aktivitet. Da den ikke hisser seg voldsomt opp er den en utmerket vakthund. Den er ofte livlig og dristig, men vet å være rolig og snill mot sine eiere så lenge dens legendariske entusiasme kanaliseres gjennom nøye tilpasset trening.

Å holde en ekte atlet

Enten den er gulbrun eller brannet, karakteriseres Boxeren av et kort hode, rynkete ansikt og en stor og kraftig snute. Med en kort og blank pels er hundens muskler et imponerende syn.

Smidige ledd og sterke muskler ved første blikk
 
Boxerens dynamikk er velkjent – denne rasen nøler aldri. Derfor krever den mye av leddene sine, noe som øker faren for skade, og som resultat har den behov for et kosthold som er tilpasset dens høye fysiske aktivitet.
 
Et sensitivt hjerte 
 
Hjerteproblemer er hovedårsaken til veterinærbesøk med en voksen Boxer. Ulyd i hjertet oppdages likevel ofte bare ved rutinemessig veterinærundersøkelse.
 
En noe ømfintlig fordøyelse
 
Dersom den er oppskaket, stresset eller overtrett kan Boxeren av og til oppleve fordøyelsesproblemer. Bare en sunn livsstil og et kosthold som er tilpasset dens spesifikke behov kan hjelpe med å kontrollere disse fordøyelsesproblemene.
 
Svært spesifikke karaktertrekk
 
Med en brakycefalisk skalle (kortskalle) og et prognatisk (fremskutt) kjeveben, har Boxeren spesielt korte og smale kjever. Tennenes spesielle plassering gjør det vanskelig for den å plukke opp mat, og oppmuntrer den til å svelge maten uten å tygge den.

Boxer Junior 30 Royal Can..

Boxer valpefôr, fra avvenning til 15 mnd.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet for ..

NOK 695.00

Boxer Adult 26 Royal Cani..

Boxer over 15 mnd, voksen og moden alder.

Det skreddersydde ernæringsprogrammet for ..

NOK 695.00