PRODUKTUTVALG
JUL for alle Til Katten Til Hunden
Ting og Tang Kosttilskudd/Apetittvekkere/Mage&Tarm/Beroligende Royal Canin Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dørmatter / Motivmatter Hundeklær / Hundeskjerf Sykkel og tilbehør Hundehus / Hundeluker Hundevogner Utstilling Brukshund Treningsutstyr til Hund og Menneske Hundeposer / Bæsjeposer Dekken og Refleks ID-Brikker Halsbånd, Kobbel, Seler og Belter Hundegodis Potesokker / Potepleie Stell og Pleie Hundeleker Valp Hundesenger, puter, tepper Mat og Vannskåler Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Provit Hundemat Sikkerhet
Jakker/Regndress/Salong klærOUTLETTILBUD
TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

Klorestativer

Katten har skarpe klør som den trenger og naturlig sliper selv ved å klore på tær og annet hard bakgrunn.

Klørne har den til å benytte på jaketn og for mange katter idag som bor innendørs vil de ikke ha muligheten til å kvasse disse på naturlige ting.
Dette kan da resultere ved at katten kan gjøre dette på møbler/vegger/dører med mer som den har i sitt naturlige miljø, for å unngå ødeleggelser av våre ting i hjemmet kan det lønne seg og anskaffe ett klorestativ som vil tilfreddstille kattens kvasse behov.
Katten vil raskt lære seg å bruke dette ved at du viser den til stativet hver gang den begynner, samt at materialet den er laget av gjør det behagelig for katten og klore.

Stativene finnes som enkel stenger til å tilfreddstille behovene til store aktivitetssentre som også vil aktivisere kattens klatre instinkter og andre ferdigheter.

Gi din katt en utfordring og mulighet til å opptre mer naturlig :)